fbpx

Triatlonové kempy

Každoročně připravujeme triatlonové kempy v České republice i v zahraničí zaměřené na zlepšení techniky a předzávodní přípravu. Každý rok pro Vás máme připraveny minimálně tři zimní kempy v Jeseníkách, kde každý kemp je zaměřený lehce na něco jiného dle období v přípravě. Stěžejní je zde technika, kde každého natočíme na kameru GOPRO a poskytneme mu zpětnou vazbu a tipy, jak se ekonomicky zlepšit. Objem a síla jsou schopnostmi, které se v kopcích malebných Jeseníků trénují sami. Samozřejmostí je také strečink. 

Na jaře pořádáme kempy v teple, které trvají cca 7-10dní a jsou zaměřeny zejména na najíždění cyklistických kilometrů v prosluněném Španělsku. Kanárské ostrovy a Mallorca jsou ostrovy, kde si váží cyklistů, počasí je zde většinou více než přívětivé a řidiči jsou ukáznění. Ve skupině se to navíc lépe táhne.

V létě se vydáváme také na jiná místa, jako je např. rakouské Zell am See, kde se na konci srpna každoročně jezdí závod polovičního Ironmana. Místo plné stezek, čistých jezer a silnice směrem k Grossglockneru je tím pravým místem pro letní soustředění.

 

Přidáte se k nám?

Triatlonový kemp Istria (Slovinsko) - přechodové tréninky (plavání/kolo/běh) - 8.-12.5.2024 (st-ne)
Termín: 8.5.-12.5.2024 (středa až neděle)
Místo:
Ramsau (Rakousko)
Cena:
 10 990Kč
Náplň:
Běžky, plavání, běh, posilování.
Pro více info:
telefon: +420 774770113
V ceně:
▶️ ubytování na 4 noci
▶️ polopenze (vaří trenéři)
▶️ trenérské vedení – 2 zkušení trenéři


Pouze dva pracovní dny, ale 5 tréninkových dnů místo toho!

Ideální příprava na Czechmana (3-4 týdny před) ale i jiné triatlony. Zaměření zejména na přechodové tréninky (plavání-kolo / kolo-běh). Lze udělat více výkonnostních skupin, úprava tréninku dle individuálních schopností a potřeb.

Společná doprava z Brna (lze se dopravit i odjinud).
Strava formou polopenze, ubytování, tréninkové motivy, zkušení trenéři, konzultace, videorozbor..

Pro více info:
mov3ment@seznam.cz

Intenzivní trénování

Odborný dohled

Fajn parta lidí

Rozbor techniky

Cenově dostupné